Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Sztelmach Karol Dworzecki (7317 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Czy ty imperatorze masz rosyjskich znajomych? Ja paru mam, co nieco slyszalme od nich.

No nic, pora zajac sie czyms pozytecznym. Milego weekendu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Karol.Ky: Nie niemam Rosyjskich znajomych jedynie w wolnym czasie ucze sie Rosyjskiego. Ale nietrzeba znac Rosjan aby znac historie Slowian i miec realna swiadomosc ile Rosja znaczy dla Slowianskiej rasy, to jak Niemcy dla giermancow.... Czym sa giermanskie narody bez szkopow? Wiec czym obecnie (w XVII i XVIII wieku bylo inaczej) nasze Slowianskie bez Rassiji?

Pozatym przyznam szczerze iz pod koniec lat 90-tych i po roku 2000nym na poczatku rzadow Putina nawet myslalem ze juz po Rosji i po wszystkich Slowianach. Lecz on za pomoca kapitalizmu dokonal rzeczy prawie niemozliwej i przywrocil Rosje na wlasciwy kurs aby byla potezna a z nia wszyscy Slowianie.

A ci ktorzy sa na zachodzie i ewentualnie ci mowia cos zlego o Rosji to wlasnie tacy ktorzy nieporadzili sobie w kapitalizmie i uznali ze wszystko co zle to niedlatego ze sa nieudacznikami tylko ze rzad zly, i kapitalizm, i uklady + to wszystko co jasta zawsze wymienia aka cyklisci etc. Pozatym sa tez tacy ktorzy sa kupieni za niemieckie srebrniki by zle mowic o Rassiji.... Najlepiej pojechac tam samemu i sie przekonac jak teraz wyglada Rosja dzieki Putinowi i kapitalizmowi. Ja zamierzam sie wybrac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
ZDRXXL napisał:
taka sytuacja... !!!

Powiedzial co wiedzial w dupe jebany przemytnik z ZDR!!..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Podziekuj norweskim tumanom,za doprowadzenie przemytu,do takiego poziomu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok